Jordemoderkonsultation

Hos Din Private Jordemoder får du en jordemoderkonsultation, hvor der er god tid til dig. Denne tid bruger vi til nærvær, og til at du bliver vejledt og informeret. Du bliver støttet i at træffe de valg, som er rigtige for dig igennem din graviditet og fødsel, barsel og familiedannelse.

Hvad hjælper en privat jordemoder med?

Graviditeten er en tid fyldt med både glæde, bekymring og måske graviditetsgener. Det er en unik mulighed, at have din egen private jordemoder med dig på denne rejse.

Jeg hjælper dig med blive klar til at føde, og vi taler om alle de temaer, graviditeten bringer med sig. Jeg hjælper dig med dine evt. graviditetsgener.

Du kan have tillid til at blive set, hørt og mødt på dine betingelser – hvor både din fysiske, psykiske, sociale og følelsesmæssige sundhed varetages.

Du får hjælp, hvis du er bange eller har bekymringer omkring det at føde. Jeg har særlig ekspertise og erfaring til at hjælpe dig med netop fødselsangst.

Du får hjælp til afklare de valg, der opstår både under graviditet og i forbindelse med fødsel. Det kan være afgørende for, hvordan din fødsel forløber.

Som din private jordemoder er mit mål, at både du og dit barn trives, samt at din graviditet forløber optimalt.

En konsultation kan også indeholde:

– At jeg mærker på din mave og vurderer, hvordan din baby ligger
– At jeg lytter til babys hjertelyd samt vurderer, hvad din baby vejer
– At jeg undersøger din urin for sukker og proteinstof for at sikre, at du ikke udvikler svangerskabsforgifting eller graviditetssukkersyge
– At jeg måler dit blodtryk
– At jeg skriver i din vandrejournal

En jordemoderkonsultation kan omhandle temaer som bekymringer og angst, igangsættelse, tidlig tilknytning, den naturlige fødsel, smertelindring under fødsel, valg af fødemåde, valg af fødested, hjemmefødsel, tidligere traumatisk fødsel, familiedannelse, modning til fødsel, kost og motion, moderskab. Det er altid dig, der bestemmer hvad vi skal, ud fra dine behov.

PRIVAT JORDEMODER
GIVER TRYGHED

Kontakt mig for at tale om mulighederne for privat jordemoder under graviditet og fødsel