Barselspakken

Få hjælp til en tryg start i jeres eget hjem efter fødslen.

Barselspakken er for dig/jer, som ønsker den ultimative tryghed i tiden efter fødslen og de bedste forudsætninger for at opnå en vellykket etablering af amningen.

Vi tilbyder et forløb, som er skræddersyet til lige præcis dine/jeres ønsker og behov, og som sikrer de optimale forudsætninger for at komme rigtig godt fra start i livet som nybagt familie.

Som forholdene er i dag, bliver mange nybagte forældre sendt hurtigt hjem fra hospitalet, hvis fødslen har været ukompliceret. For langt de fleste forældre og babyer er det faktisk rigtig godt at komme tilbage i hjemmets trygge rammer efter fødslen. At være i eget hjem giver bedre forudsætninger for at amningen kan blive etableret og bedre mulighed for at finde ro for både baby og forældre.

Dog oplever mange nybagte forældre, at de mangler trygheden i at have en jordemoder tæt på, som kan hjælpe med alle de mange spørgsmål, som melder sig i den første tid efter fødslen.

Det er helt normalt at føle sig overvældet, forvirret og at have brug for hjælp til at få amningen etableret og føle sig tryg i tilværelsen med et lille spædbarn.

I vores arbejde oplever vi, hvordan den rette hjælp, støtte og omsorg i den første tid efter fødslen er afgørende for at få etableret amningen og få en rolig start på forældreskabet – både for jer som venter jeres første barn og jer, som venter jeres andet eller tredje barn. Derfor tilbyder din private jordemoder skræddersyet barselsforløb, hvor du/I får hjælp og omsorg i dine/jeres eget hjems trygge rammer. Du/I vil få besøg af den samme jordemoder på alle besøgene, så du/I er sikre på at opleve kontinuitet og tryghed i tiden efter fødslen.

Kom godt fra
start i forældreskabet

For at komme rigtig godt fra start i forældreskabet er det afgørende at have mulighed for at kunne få hjælp og stille spørgsmål om alt det, som helt naturligt fylder som nybagte forældre. Det kan være alt fra spørgsmål at at få etableret amningen, søvn, kroppen efter fødslen, babys trivsel og udvikling, søskende osv. Fordelen ved barselspakken er, at du/I er sikre på at få hjælp, når du/I har brug for det og til lige præcis det, som fylder hos dig/jer. Det er vores vigtigste opgave at sikre, at du/I føler jer trygge i den første tid som nybagte forældre.

Barselspakken indeholder fire besøg af ca. 2 timers varighed. Det første besøg ligger inden fødslen, hvor vi taler om alt det du/I har brug for at vide om etablering af amning og den første tid efter fødslen, så du/I er godt klædt på, til at gå efterfødselstiden trygt i møde. Efter fødslen tilrettelægger vi tre besøg, som vi tilpasser efter dine/jeres behov i løbet af de første to uger efter fødslen. Det første besøg finder altid sted umiddelbart efter fødslen, så vi er sikre på, at amningen kommer godt fra start.

Pris: 8.000 kr. for fire besøg af ca. 2 timers varighed i eget hjem.

Barselspakken kan kun bookes telefonisk.

Ring på tlf. 29 87 07 07 for at bestille.