Barselbesøg

Den første tid efter fødslen er sårbar, og kan være fyldt med rigtig mange spørgsmål og usikkerheder. Hverdagen med en nyfødt forandrer livet radikalt, og det er særligt i den første tid efter fødslen, at den nybagte mor og familie kan have brug for ekstra støtte, omsorg og hjælp.

For den nybagte mor kan det være svært at finde ro og fokus til at hele både fysisk og psykisk. Jeg giver dig omsorg og viden, som hjælper dig i processen med at komme godt ind i moderskabet.

De mange nedskæringer på fødeområdet betyder, at det kan være svært at få den fornødne hjælp til at sikre de optimale betingelser for starten på familiedannelsen. Som nybagt mor tilbydes man ofte kun få dages eller ingen indlæggelse, og det betyder, at mange sendes hjem med en uro i maven. Det er rigtig godt at være i eget hjem, når amning skal etableres, og livet som ny familie påbegyndes, da hjemmet er en tryg og sikker base for familien.

Derfor foregår et tryghedsbesøg altid i dit eget hjem, så der skabes de optimale betingelser for ro, tryghed og nærvær for både mor og barn.

Jeg står klar til at hjælpe dig med præcis dét, I har spørgsmål til i den første tid, og hjælper jer til at lande blødt og trygt i den nye livssituation som familie. Det kunne fx. være spørgsmål om:

• Følelser som nybagt mor og far
• Kroppen efter fødslen
• Hormoner efter fødslen
• Barnets trivselstegn
• Barnets signaler
• Barnets søvn
• Ammeetablering

Tryghedsbesøg inden fødslen 

Hvis du gerne vil have de bedste betingelser for at få en tryg og roligt start efter fødslen, kan du med fordel booke dig ind til et tryghedsbesøg, allerede inden du har født. På den måde er du garanteret, at jeg sætter tid af i perioden omkring din termin, så jeg kan rykke hurtigt ud, så snart du har født. Hermed sikres de bedste betingelser for, at du kan få den fornødne hjælp og omsorg i de første dage efter fødslen.

Pris: 2300 kr. for tryghedsbesøg af ca 2 timers varighed i eget hjem + opfølgende telefonisk samtale en uge efter besøget.

Bestil barselbesøg

Jeg tilbyder både tryghedsbesøg før fødslen og barselbesøg efter fødslen.