Fødselsangst - fra frygt til tillid

Er du bange for at føde? Når du tænker på dit barns fødsel, oplever du så nogle af følgende følelser?

Bliv fri af angsten

Fødselsangst kan opstå hos dig, der skal have dit første barn, eller hos dig, der har født før og oplevet en dårlig eller traumatisk fødsel.

Du vil gerne gøre det bedste for dit barn og drømmer om en god fødselsoplevelse, men måske ved du ikke, hvordan du kommer derhen.

Måske forsøger du at løse problemet ved af opsøge en masse viden om fødsler, eller måske vil du slet ikke tale om eller tænke på den forestående fødsel?

Og måske oplever du alligevel, at ingen af strategierne hjælper, og at det stadig er kaotisk og angstfyldt indeni?

Bliv klar til fødsel og mødet med dit barn

Jeg har mange års erfaring med gravide med fødselsangst. Jeg véd, at det er muligt for gravide kvinder med fødselsangst at blive klar til fødsel med både tillid, afklarethed og ro.

Har du født før – og haft en dårlig oplevelse, er det vigtigt at få bearbejdet dine gamle traumer og dårlige oplevelser, så de ikke fylder uhensigtsmæssigt i graviditeten eller fødslen af dit nye barn.

Det er vigtigt, at du er klar til dit barn, og at det barn får sin egen historie og en god begyndelse på livet.

At arbejde med fødselsangst er en mulighed for vækst, der vil give dig fornyet psykisk styrke. Det vil både være en gave, du giver dig selv og din familie.

En god start på livet for baby og jeres familie

Jer arbejder ud fra en neuroaffektiv forståelse og den sidste nye hjerneforskning. Jeg arbejder nænsomt med stor respekt for dine grænser og med tillid til din krops ressourcer.

Nogle gange skal der bare få sessioner til, andre gange er det en lidt længere proces.

Bange for at føde?

Læs mere om, hvad du kan gøre for at komme fødselsangst til livs.